Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисти против Војводине за треће место

Ватерполисти Црвене звезде и Војводине други меч у борби за треће место играју у среду од 19.30 на базену „Слана Бара“, у Новом Саду. Црвена звезда води 1:0 после победе 15:6 у суботу.

Полако се ближи крај још једне ватерполо сезоне, не толико узбудљиве као претходних година. Дејан Савић и млади тим Црвене звезде после пораза у драматичној полуфиналној серији плеј-офа од Партизана, први меч у борби за треће место против Војводине, рекло би се, рутински су победили. Треће место води у квалификације за Лигу Шампиона наредне сезоне, али окружење и финансијска стабилност нам не дају да размишљамо о будућности ватерпола, јер се живи дан за дан. оно што је у дану испред нас најбитније је победа која ће Црвеној звезди донети треће место.

У Новом  Саду Звезда ће наступити без Дениса Шефика, који ће наспустити клуб. На голу ће бити Марко Драксимовић, а други голман млади Тановић. На списку путника за Нови Сад биће и Петар Јовић уместо Ђорђа Шормаза.

Места и простора за анализу ће бити, а пред Страхињом и Виктором Рашовићем и Савом Ранђеловићем и другарима је још један меч. У Новом Саду гостују и кошаркаши, пола сата касније, па је можда идеална прилика за Новосађане да испрате ватерполисте, па онда поздраве и кошаркаше.

Војводина – Црвена звезда, други меч у борби за 3.место, среда 13.мај 20 часова базен: Слана бара.

Повезане вести

Leave a Comment